Αυτό είναι το εξώφυλλο του νέου δίσκου του Νίκου Μαργαριτάκη

Τ’αρισμαρί βάνω στ’αυτί ” Νέα Κισαμιτικα Συρτά

Αυτό είναι το εξώφυλλο του νέου δίσκου του Νίκου Μαργαριτάκη που θα κυκλοφορήσει μέσω της Crete Records της 13 .12. 2020 παγκόσμια, και θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και ηλεκτρονικές πλατφόρμες σε κάθε γωνιά της γης !


Ο δίσκος Αυτός έχει 11 νέα Κισαμίτικα Συρτά ,τα οποία συνοδεύονται με τις υπέροχες λυρικές φωνές των :Δημήτρη Αναγνωστάκη, Γ.Μανωλιούδη ,Κ.Σταυριανιουδάκη ,Γιάννη Κατάκη , Γιώργο Μυλωνάκη ,Λευτέρη Κουμή , Στρατή Σκαράκη και Βασίλη Καρεφυλλάκη!

11 χορευτικά τραγούδια που προσεγγίζουν την αγάπη ,τον πόνο και τον έρωτα με άκρως βαθύ και τιμητικό σεβασμό, ως αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας του Κισάμου ,τα οποία αναμένεται να πλαισιώνουν τα μελλοντικά γλέντια των απανταχού Κρητών!

Τον δίσκο αυτό Ο Νίκος Μαργαριτάκη τον Αφιερώνει στον Πατέρα του Θεόφιλο ,Που σίγουρα ,ακούγοντας τον , θα ένιωθε πολύ περήφανος για τον γιό του !

με εκτίμηση
Crete Rercords
www.creterecords.com

Ελέγξτε επίσης

Αλέξης Κοκαράκης – Στεγνή κλωστή(Τραγούδι: Κώστας Καραντινός Νικήτας Μαυρομανωλάκης Χαρίτος Κλάδος Μαρία Σκυβάλου Αλέξης Κοκαράκης)

Στίχοι, μουσική, ενορχήστρωση: Αλέξης Κοκαράκης Λύρα, τραγούδι: Νικήτας Μαυρομανωλάκης Τραγούδι: Κώστας Καραντινός, Χαρίτος Κλάδος, Μαρία …