Η Crete Records καλωσορίζει στην οικογένεια της  τον Μιχάλη Μπακατσάκη!

Ο Μιχάλης Μπακατσάκης γεννημένος στα Χανιά, γιος του Λυράρη Μιχ.Μπακατσάκη ,ξεκίνησε το ταξίδι του στην κριτική μουσική από την τρυφερή ηλικία των 8 ,παίζοντας λύρα και τραγουδώντας , εμφανιζόμενος στο πλευρό του πατέρα του σε όλη την Κρήτη, σε κρητικά κέντρα της Αθήνας, ενώ ακολούθησαν ταξίδια και εμφανίσεις σε ΗΠΑ ,Αυστραλία, Ευρώπη και αλλού!


Έχει σπουδάσει Βυζαντινή μουσική με ακαδημαϊκές σπουδές στον Πολιτισμό, Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό και μεταπτυχιακό στην Πολιτισμική Ανθρωπολογία!

Έχει διδάξει παραδοσιακή και Ελληνική μουσική στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και από το 2014 διευθύνει την δική ωδειακή σχολή στις Βρύσσες Αποκορώνου Χανίων.

Δισκογραφικά εμφανίζεται το 2004 με τον Παντελή Κρασαδακη στο CD ” Αγάπης Όνειρο”, ενώ το 2005 κυκλοφορεί την προσωπική του δουλειά “Άρωμα Ψυχής” !
Ακολουθεί το CD. ” Κάθε Γλυκός σου Στεναγμός ” , σε συνεργασία με τον Νίκο Κολιακουδάκη ,ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει σε πλήθος δισκογραφικών παραγωγών είτε ως Λυράρης ,είτε ως τραγουδιστής!

Μαζί μας θα Κυκλοφορήσει την καινούργια του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ” Ινατι” !!

με εκτίμηση
Crete Rercords
www.creterecords.com

Ελέγξτε επίσης

Γρηγόρης Παραγιουδάκης – Μέσα σε χίλιους δυο καημούς Official Audio Release

27 Κρητικοί καλλιτέχνες τραγουδούν συνθέσεις του Βαγγέλη Πυθαρούλη ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΗΜΟΥΣ(ΓΡ. ΠΑΡΑΓΙΟΥΔΑΚΗΣ)  Στοιχ: …