Κώστας Σταυρουλιδάκης – Εφιάλτης (Official Music Video HD)

Μουσική: Παναγιώτης Μαρακάκης
Στίχοι: Κώστας Σταυρουλιδάκης

Λαούτο – Κιθάρα – Μπάσο: Παναγιώτης Μαρακάκης
Ενορχήστρωση – Programming: Παναγιώτης Μαρακάκης
Ηχογράφηση: PM Studio (Παναγιώτης Μαρακάκης)

Σκηνοθεσία: Alkiviadis Tzortzoglou
Video edit: Sebastien Ruix
Location: The Bronx, New York
Production: Κώστας Σταυρουλιδάκης – Νοέμβριος 2019

Στίχοι:
‘Έμεινες να ‘σαι μια σκιά εκείνης της αγάπης
κι απο μεγάλο όνειρο έγινες εφιάλτης.
Να περιμένω πως θα ‘ρθεις συνήθισα κι αντέχω
μα οι εφιάλτες με ξυπνούν τις νύχτες που δεν σ’ εχω!

________________________________________________

Στείλτε μας email και μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα εμφανίσεων του Κώστα Σταυρουλιδάκη.
▶e-mail: stavroulidakis@gmail.com

Η αγάπη του για τον τόπο καταγωγής του & την Κρητική μουσική, έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της μουσικής του ταυτότητας. Tο πάθος, ο ερωτισμός και η εξαιρετική του σκηνική παρουσία είναι τα στοιχεία που τον διακρίνουν και σε συνδυασμό με το ζωηρό παίξιμο της λύρας του αποτυπώνει το δικό του προσωπικό ύφος στην κρητική διασκέδαση. Απο το 2002 που ξεκίνησε την καριέρα του και με τη συνεχή του παρουσία στην κρητική διασκέδαση, ο Κώστας Σταυρουλιδάκης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι αυτής και συνεχίζει με σταθερά και επιτυχημένα βήματα να κατακτά όλο και περισσότερο την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου.

Δισκογραφία:
2004: ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ
2006: ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ Νο2
2007: ΓΟΡΓΟΝΑ (ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΙΣΗ)
2008: ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ
2013: ΕΛΞΗ ΠΑΡΑΦΟΡΗ

Ελέγξτε επίσης

Κλωστράκης & Σταυρουλάκης στον Ερωτόκριτο

Την Τρίτη 27/10  4 με 6 το απόγευμα στον Ερωτόκριτο ήρθε ο Νεκτάριος Κλωστράκης μαζί …