Ο Κρητικός Σύλλογος Ντύσσελντορφ θα τιμήσει το ολοκαύτωμα του Αρκαδίου

Ο Κρητικός Σύλλογος Ντύσσελντορφ (Verein Der Kreter Düsseldorf) σας προσκαλεί όλους να τιμήσουμε το ολοκαύτωμα της μονής Αρκαδίου και να διασκεδάσουμε με τον μοναδικό Νίκο Ζωιδάκη.

Ο Κρητικός Συλλογός Ντύσσελντορφ Ιδρύθηκε: 2 Φεβρουαρίου 2013 και είναι ανοιχτός για κάθε ενδιαφερόμενο ο οποίος θέλει να μάθει για την κρητική παράδοση και την κουλτούρα. Θα μας βρείτε διαθέσιμους και πρόθυμους να σας μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας πάνω στα ήθη και τα έθιμα του τόπου που τόσο λατρεύουμε αν και είμαστε μίλια μακριά.

Έχεις την ίδια αγάπη για το νησί μας και τις ίδιες ανησυχίες με εμάς; Μια επίσκεψη ευελπιστούμε ότι θα είναι ικανή να σας πείσει να ξεκινήσετε την ενεργό σας συμμετοχή, σαν νέα μέλη του συλλόγου μας ο οποίος αριθμεί 40 χρόνια λειτουργίας.

Θα σας περιμένουμε κάθε Κυριακή στο Ενοριακό Κέντρο της εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα από τις 14:00 έως τις 17:00.

Unser Verein ist offen für jeden Menschen , der sich über die Kultur der Kreter interessiert. Wir sind jeden Sonntag von 14.00 bis 17.00 für Euch verfügbar ,im Pfarrzentrum der griechischen Gemeinde. Wir hoffen Euch auch dort persönlich kennen zu lernen. Und vielleicht können wir Euch auch als Mitglieder zur Bereicherung des Vereins gewinnen.

http://www.kreter-duesseldorf.de

m.me/287332258004669

Ελέγξτε επίσης

Νίκος και Αρης Ζαχαριουδάκης Ζωντανά γλέντι στον Ερωτόκριτο

Δυνατό ζωντανό Ραδιοφωνικό ξεφάντωμα με Νίκο και Αρη Ζαχαριουδάκη  στον Ερωτόκριτο την επόμενη Πέμπτη 19 …