Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Μοιρών – Εμβολιασμοί μύθοι και πραγματικότητα

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Μοιρών σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου.

Εμβολιασμοί μύθοι και πραγματικότητα

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στο Πολύκεντρο Μοιρών

Μια ομιλία στην οποία θα πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες διοργανώνεται από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Μοιρών σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου, καθώς ένωσαν τις δυνάμεις τους για έχουν τη δυνατότητα όλοι οι συμπολίτες μας να ενημερωθούν για ένα θέμα τόσο σημαντικό αλλά και αμφιλεγόμενο τον τελευταίο καιρό. Η ομιλία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο Πολύκεντρο Μοιρών.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν από τους πλέον ειδικούς τη σημασία και την αναγκαιότητα των εμβολιασμών τόσο στους ενήλικες, στα παιδιά και στα βρέφη.

Θα έχουν την δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις και τυχόν προβληματισμούς και να λάβουν σαφείς απαντήσεις καθώς θα υπάρχουν ειδικοί, ιατρικό προσωπικό να απαντήσει και να τεκμηριώσει τυχόν ανακρίβειες, παρερμηνεύσεις και θα λυθούν όλες οι τυχόν απορίες που θα έχουν προκύψει από την συζήτηση.

Τα κύρια θέματα θα είναι τα παρακάτω:

  • Ο εμβολιασμός στους ενήλικες, με ομιλητή τον Ιατρό Παθολόγο κ. Μεραμβελιωτάκη Νικόλαο
  • Εμβόλια στην εγκυμοσύνη: προστασία για την έγκυο, το νεογνό και το βρέφος, με ομιλήτρια την Παιδίατρο και Διευθύντρια Ε.Σ.Υ της Νεογνολογικής Κλινικής και Μ.Ε.Ν.Ν. ΠΑ.Γ.Ν.Η Χατζηδάκη Ελευθερία.
  • Επιφυλάξεις και προβληματισμοί των γονέων για τα εμβόλια: Μύθοι και πραγματικότητα, με ομιλήτρια την Παιδίατρο, Διευθύντρια Ε.Σ.Υ. της Παιδιατρικής Κλινικής Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου Στεφανάκη Σοφία.

Δεν έχει πραγματοποιηθεί άλλη παρόμοια ομιλία στην Μεσσαρά και είναι ευκαιρία σε όλους τους γονείς και μη, να είναι παρόντες ώστε να ενημερωθούν υπεύθυνα από τους ειδικούς στο κομμάτι του εμβολιασμού.

ΜΟΙΡΕΣ Δ. ΦΑΙΣΤΟΥ Τ.Κ. 70400

Tel: 2892023199, www:samarites.gr, e-mail: mires@samarites.gr

Ελέγξτε επίσης

Νίκος Γωνιανάκης – Βοσκάκι Official Audio Release 2024

Μουσική: Νίκος Γωνιανάκης Στίχοι: Δέσποινα Σπαντιδάκη Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Χαραλαμπάκης Μπάσο & μίξη mastering: Μαυράκης …