Θα έρθουν και στην Κρήτη τα ταξίδια με όρθιους επιβάτες στα αεροπλάνα??

Σκοπός είναι να μπορούν περισσότεροι επιβάτες να ταξιδεύουν με τα αεροπλάνα και να μειωθεί έτσι η τιμή των εισιτηρίων.

Σχεδιάζει να κάνει οικονομία, η αεροπορική εταιρεία VivaColombia καθώς στα άμεσα σχέδια της είναι οι επιβάτες να στέκονται όρθιοι!

Σύμφωνα με την εταιρεία, μέσω της συγκεκριμένης ενέργειας που αψηφά όλους τους κανόνες ασφαλείας που ισχύουν διεθνώς, θα μπορέσουν να ταξιδέψουν οι Κολομβιανοί με χαμηλό εισόδημα και θα γίνει πιο εύκολη η πρόσβαση των τουριστών που δεν έχουν μεγάλη οικονομική δυνατότητα.

Η εταιρεία ανακοίνωσε αυτή τη βδομάδα πως προστέθηκαν στο στόλο της 50 νέα Airbus 320s για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των τουριστών. Τα νέα αεροπλάνα θα έχουν περισσότερες θέσεις και χαμηλότερο κόστος συντήρησης με το πρώτο να έχει προγραμματιστεί να ταξιδέψει στις αρχές του 2018.

Ο CEO της VivaColombia Γουίλιαμ Σόου δήλωσε στη Miami Herald: «Υπάρχουν άνθρωποι που αναζητούν τρόπους για να ταξιδέψουν και όρθιοι.

Ενδιαφερόμαστε γι αυτό επειδή θα κάνει τα ταξίδια πολύ πιο φθηνά» και συμπλήρωσε: «ποιος νοιάζεται αν σε μια ώρα πτήσης δεν υπάρχουν οθόνες, μαρμάρινα πατώματα και… φυστίκια;».

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που αεροπορική εταιρεία αναζητά τρόπους για να ταξιδεύουν όρθιοι οι επιβάτες. Ήταν το 2003 όταν η Airbus είχε την ιδέα οι επιβάτες να κάθονται σε κάθετες θέσεις

πηγή : usay.gr

Ελέγξτε επίσης

Νίκος Ζωιδάκης για τα πανηγύρια: Το 95% του κλάδου μας δεν έχει να φάει

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τα πανηγύρια λόγω του κορονοϊού και της μη τήρησης των …