Aνέβηκε στην κορυφή του Ψηλορείτη με “ξένη” καρδιά…

Ο Αντώνης Γιαλελάκης ανέβηκε στην κορυφή του Ψηλορείτη με “ξένη” καρδιά και έστειλε μηνυμα για τη δωρεά οργάνων

Ανέβηκε στην κορυφή του Ψηλορείτη με “ξένη” καρδιά. Ο Αντώνης Γιαλελάκης που έχει κάνει εδώ και 15 χρόνια μεταμόσχευση καρδιάς κατάφερε να φτάσει στην κορυφή θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα ζωής.

Ότι έκανα το έκανα για να μεταδώσω το μήνυμα της δύναμης που όλοι μας έχουμε μέσα μας.Ο ίδιος εξήγησε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τις σκέψεις που έκανε, γιατί το έκανε μόνος του αυτό το παράτολμο εγχείρημα, μίλησε για την πίστη που πρέπει να έχουμε μέσα μας, την βοήθεια που του παρείχαν φίλοι και γνωστοί μέσα από τα social media σε όλη την διαδρομή, το δέος που ένοιωσε φτάνοντας στα 2456 μέτρα και τόνισε ότι πρέπει όλοι μας να εκτιμήσουμε την ζωή μας και την υγεία μας.

Τέλος στέλνει το μήνυμα σε όλους μας για χάρη όλων όσων περιμένουν στις λίστες μεταμόσχευσης. “Ας δώσουν τον άνθρωπό τους που έφυγε, δώρο σε κάποιον άλλο και ο άνθρωπός τους θα συνεχίσει να ζει μέσα από αυτόν”, ανέφερε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος σε όσους αποφασίζουν για τη δωρεά οργάνων.

Πηγή: fonien.gr

Ελέγξτε επίσης

Νίκος Γωνιανάκης – Βοσκάκι Official Audio Release 2024

Μουσική: Νίκος Γωνιανάκης Στίχοι: Δέσποινα Σπαντιδάκη Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Χαραλαμπάκης Μπάσο & μίξη mastering: Μαυράκης …