Ο «Δαίδαλος» χτυπάει μανιωδώς και την Ελλάδα

Με ακραία καιρικά φαινόμενα κάνει την εμφάνισή του και στη χώρα μας το χαμηλό βαρομετρικό «Δαίδαλος» και ήδη πλήττει μεγάλο μέρος της χώρας. Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι ήδη έχουν εκδηλωθεί σε Θεσσαλονίκη, Πρέβεζα, Κεφαλονιά και γενικότερα στις περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.
Μέχρι και την Πέμπτη, χαμηλές θερμοκρασίες και έντονα φαινόμενα θα έχουν εμφανιστεί σε όλη τη χώρα και από την Παρασκευή τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν.

Άκρως εντυπωσιακή είναι η φωτογραφία από το χωριό Σαρλάτα Κεφαλληνίας, από όπου διακρίνεται ένας υδροστρόβιλος στον ορίζοντα και δημοσίευσε το protothema.gr.

 Κεφαλονιά-Πρέβεζα
Κεραυνοί και δυνατή βροχή σκεπάζουν τον ουρανό της Κεφαλονιάς. Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr, στο Αργοστόλι βρέχει καταρρακτωδώς από νωρίς το πρωί, ενώ ορισμένες περιοχές του νησιού έχουν μείνει χωρίς ρεύμα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, και συγκεκριμένα το pamepreveza.gr, στην Πρέβεζα βρέχει από νωρίς το πρωί καταρρακτωδώς, ενώ στην Πάργα έριξε μέχρι και χαλάζι.

Θεσσαλονίκη    
Νωρίς το πρωί έβρεχε και στη Θεσσαλονίκη, με τα φαινόμενα να είναι έντονα ανά περιοχές, προκαλώντας προβλήματα στους οδηγούς. Σύμφωνα με το seleo.gr, όχημα εξετράπη στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης πριν το τούνελ της Τούμπας, στο ρεύμα προς ανατολικά, ενώ πριν τον κόμβο Πανοράματος ακινητοποιήθηκε αυτοκίνητο, λόγω μηχανικής βλάβης. Επίσης λόγω της κακοκαιρίας ήταν πολύ αυξημένη το πρωί η κίνηση στο οδικό δίκτυο.

Πηγή: parapolitika.gr

Ελέγξτε επίσης

Νίκος Γωνιανάκης – Βοσκάκι Official Audio Release 2024

Μουσική: Νίκος Γωνιανάκης Στίχοι: Δέσποινα Σπαντιδάκη Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Χαραλαμπάκης Μπάσο & μίξη mastering: Μαυράκης …