Super Markets Χαλκιαδάκης: Υπερήφανοι για την Κρήτη στην πράξη!

Με υπερηφάνεια δίπλα στους κρητικούς παραγωγούς!

Στην Κρήτη έχουμε μεγάλη σύνδεση με τον τόπο μας, με την ιστορία και την παράδοσή του, με όσα παράγει και μας προσφέρει, με τις ομορφιές του και την κουλτούρα των ανθρώπων, στοιχεία όλα αυτά που μαζί αποτελούν μια ιδιαίτερη εμπειρία. Μια σύνδεση που καμιά φορά την εκφράζουμε με απόλυτο τρόπο, γιατί είναι κυρίως θέμα καρδιάς κι όχι μυαλού.

Όμως τα συναισθήματα, οι σκέψεις και τα λόγια δεν είναι αρκετά. Πρέπει να επιβεβαιώνονται και με πράξεις.

Στα Super Market Χαλκιαδάκης, τα κρητικά super market, όσα λέμε τα εννοούμε. Γι’ αυτό και “Με Υπερηφάνεια”, δεν προβάλλουμε απλώς τα κρητικά διατροφικά προϊόντα, αλλά τα βάζουμε μπροστά, με σιγουριά για την υψηλή ποιότητα και την ξεχωριστή γεύση τους. Μια ματιά στα δεδομένα μιλάει από μόνη της.

Με τη μεγαλύτερη ποικιλία κρητικών προϊόντων, με πάνω από 2.500 κωδικούς και περισσότερους από 500 συνεργάτες τοπικούς παραγωγούς, είμαστε το super market των Κρητικών. Και το αποδεικνύουμε καθημερινά στην πράξη. Με εκπτώσεις που φτάνουν ως και το 50%, με 730 διαφορετικά προϊόντα για το καθημερινό τραπέζι, με 254 παραγωγούς και τοπικές επιχειρήσεις να συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Με Υπερηφάνεια” που μας φέρνει και φέτος όλους κοντά. Διακόσιοι πενηντατέσσερις παραγωγοί και επτακόσια τριάντα προϊόντα από κάθε γωνιά της Κρήτης για όλα τα νοικοκυριά της Κρήτης με σημαντικές προσφορές για τρεις μήνες. Γιατί οι πράξεις είναι αυτές που μετράνε.

Και το αφιέρωμα κορυφώνεται την χριστουγεννιάτικη περίοδο με τις πιο γιορτινές προσφορές για το τραπέζι μας. Με όλες τις κρητικές γραβιέρες, με έκπτωση έως -20%, γλυκιές μυζήθρες -15%, πίτες & πιτάκια κατάψυξης έως -45%, γιαούρτια με έκπτωση έως 30% και φυσικά όλα τα κόκκινα ή ροζέ κρασιά του κρητικού αμπελώνα σε μεγάλες προσφορές ως -50%!

Υπερήφανοι στην πράξη για την Κρήτη, τους ανθρώπους και τα προϊόντα της, ευχαριστημένοι καταναλωτές που επιλέγουν για το καλάθι τους προϊόντα με ταυτότητα, μια πλούσια παραγωγή που της αξίζει να τη στηρίζουμε, γιατί στηρίζουμε τον τόπο μας.

Όλοι μαζί στα SM Χαλκιαδάκης κάνουμε πράξη αυτό που λέει η καρδιά μας.

Είμαστε υπερήφανοι για την Κρήτη!

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την ενέργεια «Με Υπερηφάνεια» εδώ: https://bit.ly/3HQwIxW

Ελέγξτε επίσης

Για Πάσχα μαζί στα Super Market Χαλκιαδάκης!

Έρχεται Πάσχα και στον Χαλκιαδάκη μας λύνουν τα χέρια με ξεχωριστή ποιότητα, ασύγκριτες τιμές και …