Ο Πέτρος Σαριδάκης υπογράφει με την Crete Records

Η Crete Records ( http://www.creterecords.com ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με έναν σπουδαίο και ταλαντούχο καλλιτέχνη τον Πέτρο Σαριδάκη !

Ο Πέτρος Σαριδάκης από πολύ μικρός «βαπτίσθηκε» στη μουσική κολυμπήθρα της Κρητικής Μουσικής Παράδοσης μια και μεγάλωσε στην πατρίδα των γονέων του και δίπλα σε καταξιωμένους μουσικούς καλλιτέχνες που του μεταλαμπάδευσαν την αγάπη για τη Παράδοση.
Έκτοτε η επαφή του με την κρητική λύρα είναι σχέση ζωής μέσα απο την οποία εκφράζει κάθε του συναίσθημα.
Έχει διατελέσει και διατελεί απο το 1999 ως δάσκαλος κρητικής λύρας σε πολλά κρητικά σωματεία και συλλόγους του λεκανοπεδίου Αττικής .

Το 2000 δημιούργησε το σχήμα « ΝΟΣΤΟΣ» με το οποίο πραγματοποίησε πολλές εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές και κρητικά κέντρα συνεστιάσεων.
Απο το 2002 μαζί με το σχήμα « ΝΟΣΤΟΣ» συμμετέχει στις μουσικές-παραστάσεις αφιερώματα στον αρχάγγελο της Κρήτης ΝΙΚΟ ΞΥΛΟΥΡΗ της Αννας Μπιθικώτση με ερμηνευτή τον Σωτήρη Δογάνη στα πλαίσια δημοτικών πολιτιστικών δραστηριοτήτων και αναγεννησιακών φεστιβάλ ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό (Μάλτα,Τυνησία,Μαρόκο,Ισπανία,Γιβραλτάρ) καθώς και σε ιδρύματα (Φάρος Τυφλών Ελλάδος,Θεραπευτήριο Χρονίως Πασχόντων κ.α.) Εχει επίσης συνεργαστεί με το Χαράλαμπο Γαργανουράκη στα πλαίσια κρητικών εκδηλώσεων στην αθήνα.
Επίσης το 2014 συνεργάστηκε με την μουσικοσυνθέτη Robyn Schulkowsky και χορογράφο Λία Τσολάκη στην τεχνοτροπία του αυτοσχεδιαμού στο έργο ” Sunday ” που πραγμοτοποιήθηκε στο ινστιτούτο Γκαίτε.
Στο χώρο της δισκογραφίας έχει ενεργό συμμετοχή από το 2004 !
Δείτε και να παρακολουθήστε το ταξίδι του Πέτρου Σαριδάκη !
εγγραφτείτε και ακολουθήστε τον στα ακόλουθα μέσα :
🌎 http://www.petrossaridakis.gr/
▶️ https://youtube.com/c/petrossaridakisofficialchannel
🔴 https://www.facebook.com/PetroSaridakis/

Ελέγξτε επίσης

Μαρία Τζομπανάκη – Το Τραγούδι Της Μαρίας (Official Audio Release)

Καλλιτέχνης: Μαρία Τζομπανάκη Συνθέτης: Σούλα Δασκαλομαρκάκη Στιχουργός: Σούλα Δασκαλομαρκάκη Έτος Κυκλοφορίας: 2024 Alpha Records