Ψαραντώνης και φίλοι καλοί – “Θ’ ανεβώ στον ουρανό”

Η μεγάλη γιορτή του Ψαραντώνη και των καλών του φίλων που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, στο Καλλιμάρμαρο, μεταφέρεται την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου και ώρα 20.30, στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do), με σκοπό τη διευκόλυνση των θεατών και τις καλύτερες συνθήκες διεξαγωγής της συναυλίας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων εισέρχονται κανονικά στον νέο τόπο διεξαγωγής, ενώ η προπώληση συνεχίζεται στο www.viva.gr/tickets/music/kallimarmaro/psarantonis-kai-oi-filoi .

· Διοργανωτές: Ψαραντώνης – Psarantonis καιMusicom Greece

Ο Ψαραντώνης. Ο μεγάλος Κρητικός με την τίγρη μέσα του, προσκαλεί φίλους καλούς για να στήσουν μια μοναδική γιορτή. Την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Ο Ψαραντώνης δεν είναι απλώς ένας δημιουργός της Κρήτης ή ένας έθνικ καλλιτέχνης με αναφορά στον τόπο του και στη μακρά οικογενειακή περιπέτεια της οικογένειας του με τη μουσική. Είναι ο ίδιος ένας φορέας της παράδοσης αλλά και του πιο δημιουργικού και λαμπρού μετασχηματισμού της. Νέος και πανάρχαιος.

Μοντέρνος και αρχετυπικός ο Ψαραντώνης σκορπά το ρίγος όπου κι αν εμφανίζεται έχοντας αποκτήσει επάξια τη θέση θρύλου στο μουσικό στερέωμα. Τοπικός και παγκόσμιος, αυτοσχεδιαστικός αλλά και βαθιά οργανωμένος, απρόοπτος και ανανεωτής, κουβαλάει τη ρίζα ενός πανάρχαιου τρόπου στην πιο σύγχρονη αποσκευή.

Τώρα είναι η στιγμή να κάνει εκείνος ένα μεγάλο κάλεσμα. Μια μουσική εορτή όπου στο κέντρο της θα κυριαρχεί εκείνος και όλα αυτά που τον συγκινούν και τον κινητοποιούν όλα αυτά τα χρόνια. Οι εκλεκτικές του συγγένειες, οι μεγάλες του συμπράξεις, μια σειρά κορυφαίων προσώπων όλου του μουσικού τόξου θα συνυπάρξουν με τον μεγάλο Ψαραντώνη σε μια εορτή της μουσικής, όπου θα λάβει τον χαρακτήρα ντοκουμέντου με μπόλικη συγκίνηση, χαρά και αισιοδοξία.

Μαζί με τον Ψαραντώνη οι: Γιώργης Ξυλούρης, Λάμπης Ξυλούρης, Νίκη Ξυλούρη

Σε αυτή την πρωτόγνωρη βραδιά θα συνυπάρξουν μαζί με τον Ψαραντώνη οι: Δημήτρης Αποστολάκης (Χαΐνης), Μάνος Αχαλινωτόπουλος, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μανώλης Κονταρός, Μανώλης Λιδάκης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Τάνια Τσανακλίδου, Μιχάλης Τζουγανάκης, Vinicio Capossela και πολλοί ακόμα αγαπημένοι καλλιτέχνες που θα ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες.

Ενορχηστρώσεις & Διεύθυνση Ορχήστρας: Νίκος Πλατύραχος

Παραγωγή: EVENTEAM

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017
Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do)
Ώρα έναρξης: 20.30 | Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00
Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ καθήμενοι | 12 ευρώ αρένα ορθίων

Ελέγξτε επίσης

Νίκος και Αρης Ζαχαριουδάκης Ζωντανά γλέντι στον Ερωτόκριτο

Δυνατό ζωντανό Ραδιοφωνικό ξεφάντωμα με Νίκο και Αρη Ζαχαριουδάκη  στον Ερωτόκριτο την επόμενη Πέμπτη 19 …