Σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης …κορυφώνεται η Πασχαλινή κίνηση

Κυριακή του Πάσχα, Δευτέρα 3 και Τρίτη 4 Μαΐου, κλειστά όλα τα καταστήματα

Τις αγορές τους και για τις ημέρες που θα είναι κλειστά τα καταστήματα μετά το Πάσχα, δηλαδή για τη Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Μαΐου, οπότε και μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς, πρέπει να φροντίσουν να πραγματοποιήσουν οι καταναλωτές.

Η κορύφωση της αγοραστικής κίνησης εν’ όψη του Πάσχα, βρίσκει τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης πανέτοιμα να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές τους, με ασφάλεια και μια μεγάλη ποικιλία σε όλα όσα χρειάζονται για το Πασχαλινό τραπέζι.

Το ενδιαφέρον, όπως είναι αναμενόμενο, επικεντρώνεται στα ντόπια αρνιά και κατσικάκια τα οποία επέλεξαν πολύ προσεκτικά και φέτος τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, με το καθένα να διαθέτει τη δική του ταυτότητα παραγωγού, για να γνωρίζει ο καταναλωτής τι αγοράζει, ποιος είναι ο κτηνοτρόφος, ποιο είναι το μέρος γέννησης και εκτροφής του ζώου, κλπ.

Αξίζει να τονιστεί ότι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν, η παραγωγή ντόπιων αμνοεριφίων είναι περιορισμένη, γι’ αυτό και οι καταναλωτές είναι σκόπιμο να επιλέξουν έγκαιρα το αρνάκι και το κατσικάκι που επιθυμούν για το Πασχαλινό τους τραπέζι.

Παράλληλα, όπως κάθε Πάσχα, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης έχουν φροντίσει να προσφέρουν πολλά δώρα και δωροεπιταγές στους επισκέπτες τους. Ειδικότερα, μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου, με αγορές αξίας από 50 έως 100 € σε μια απόδειξη, όλοι παίρνουν δώρο δυο εξάδες ανθρακούχο νερό Ζαρός.

Ενώ με κάθε 100 € αγορών σε μια απόδειξη, όλοι κερδίζουν δωροεπιταγή αξίας 10, 50 ή 100 € ή απίθανα δώρα, όπως drone, σαλόνι κήπου, ψησταριά, smartwatch, σκούπα ρομπότ, ηλεκτρικό πατίνι, τηλεόραση Samsung, κ.α. Δώρα αξίας για όλους!

Γιατί μπορεί οι συνθήκες να παραμένουν ιδιαίτερες και αυτό το Πάσχα, αλλά ο στόχος είναι να φροντίσουμε να τις κάνουμε μοναδικές. Με χαμόγελα, θετική διάθεση και την ευχή του χρόνου όλα να είναι καλύτερα, να δημιουργήσουμε ευχάριστες αναμνήσεις!

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία!

Μπορείτε να δείτε όλες τις Πασχαλινές προσφορές των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, ακολουθώντας το σύνδεσμο https://www.xalkiadakis.gr/el/fylladio.

 

 

 

Ελέγξτε επίσης

Νίκος Γωνιανάκης – Βοσκάκι Official Audio Release 2024

Μουσική: Νίκος Γωνιανάκης Στίχοι: Δέσποινα Σπαντιδάκη Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Χαραλαμπάκης Μπάσο & μίξη mastering: Μαυράκης …