ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΑΡΓΑΝΟΥΡΑΚΗΣ- ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΡΓΟΥΛΑΚΗΣ Official Audio Release © 2021

Μουσική: Χαραλαμπος Γαργανουρακης- Γαργουλάκης Μανώλης
Στίχοι: ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ ΑΝΝΑ

Λύρα: Γαργουλάκης Μανώλης
Τραγούδι: Χαραλαμπος Γαργανουρακης- Γαργουλάκης Μανώλης

Πατρίδα μου στα δύσκολα κράτα γερά τιμόνι,
περήφανοι στον ουρανό να νιώσουν οι προγόνοι.

Ελλάδα μου στο πλάι σου αντρίκια θα παλέψω,
τα ιερά και όσια που ‘χεις να προστατέψω.

Λαγούτα- Σόλο: Στέλιος Καραπουλάκης
Ακόρντα-μπάσο-Κρουστά: Δημήτρης Συγλέτος
Φωτογραφίες: Γιάννης Μανιώρος
Ηχοληψία-μίξη-mastering: Δημήτρης Συγλέτος
Studio: Δημήτρης Συγλέτος

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου ένα σπουδαίο ΑΝΘΡΩΠΟ, μια μεγάλη προσωπικότητα , ένα από τους τελευταίους εναπομείναντες κορυφαίους μουσικούς της Κρητικής μας και όχι μόνο παράδοσης τον Κύριο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΓΑΡΓΑΝΟΥΡΑΚΗ για τη μεγάλη τιμή που μου έκανε να με στηρίξει και να με βοηθήσει σε αυτό το νέο μου τραγούδι και γενικά σε αυτή τη προσπάθεια που κάνω.
Εύχομαι να έχει υγεία , να συνεχίσει να προσφέρει για πολλά χρόνια ακόμα στη κρητική μας παράδοση και να τη στηρίζει και να τη κοσμεί και να μας εμπνέει με την παρουσία του.
Επίσης, Θα ήθελα να αφιερώσω το τραγούδι αυτό σε όλο τον κόσμο που περνάει δύσκολες ώρες προκειμένου να επιβιώσει στην καθημερινότητα του σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις και τις συνθήκες αβεβαιότητας που βιώνουμε όλοι μας, άλλος σε μεγαλύτερο και άλλος σε μικρότερο βαθμό. Επίσης το αφιερώνω στην οικογένειά μου που μου συμπαραστέκεται σε αυτή τη διαρκεί προσπάθεια που κάνω και έπειτα στους συνεργάτες μου και σε όλους τους συντελεστές που με στήριξαν και βοήθησαν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Εύχομαι όσο είναι δυνατόν να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας και τις δυσκολίες της εποχής.

Υγεία, αγάπη, ευτυχία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο!

Καλή ακρόαση !
Μανώλης Γαργουλάκης

Ελέγξτε επίσης

Μαρία Τζομπανάκη – Το Τραγούδι Της Μαρίας (Official Audio Release)

Καλλιτέχνης: Μαρία Τζομπανάκη Συνθέτης: Σούλα Δασκαλομαρκάκη Στιχουργός: Σούλα Δασκαλομαρκάκη Έτος Κυκλοφορίας: 2024 Alpha Records