Γιορτές με υπερηφάνεια και τα Κρητικά προϊόντα σε κάθε τραπέζι

Με νέες εορταστικές προσφορές στα Κρητικά προϊόντα, ολοκληρώνεται και φέτος το ειδικό αφιέρωμα στα προϊόντα και τους παραγωγούς του τόπου μας «Με Υπερηφάνεια», στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης.

Η μεγάλη Κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. κατάφερε για μια ακόμα χρονιά να προσφέρει στους καταναλωτές τον πλούτο της Κρητικής γης, το μεράκι, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των Κρητικών παραγωγών. Και μαζί με την έμπρακτη υποστήριξη που παρείχε στους ανθρώπους της Κρητικής υπαίθρου, όπως άλλωστε πράττει εδώ και 40 χρόνια, έδωσε τη δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν προϊόντα κορυφαίας διατροφικής αξίας, ελεγμένα και πιστοποιημένα με τα πρότυπα συστήματα που η Χαλκιαδάκης Α.Ε. εφαρμόζει, όπως την ταυτότητα παραγωγού για τα κρέατα και την πιστοποίηση e-cert για τα φρούτα και τα λαχανικά.

Το μεγάλο αφιέρωμα ολοκληρώνεται με προσφορές μέχρι τις 11 Ιανουαρίου σε αρνιά, πετεινούς και χοιρινά, γραβιέρες, λαχανικά, κρασιά, αυγά και γιαούρτια, όλα Κρήτης, όλα με φανταστικές εκπτώσεις, όλα με την κορυφαία ποιότητα που η Χαλκιαδάκης Α.Ε. εγγυάται. Πιο αναλυτικά, στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης όλης της Κρήτης, αποκλειστικά με τη χρήση της Xtra card Χαλκιαδάκης, θα βρείτε:

  • Όλα τα αρνιά και πετεινούς Κρήτης, καθώς και όλα τα χοιρινά, συνοδευόμενα πάντα από την ειδική ταυτότητα παραγωγού με τα στοιχεία του κτηνοτρόφου και τον τόπο εκτροφής, με έκπτωση -15%.
  • Όλες τις Γραβιέρες Κρήτης, με έκπτωση ως -20%.
  • Όλα τα Κρητικά κρασιά, κόκκινα ή ροζέ, με έκπτωση έως και -50%.
  • Όλα τα Αυγά Κρήτης, με έκπτωση έως -30%.
  • Όλα τα Γιαούρτια Κρήτης, με έκπτωση -35%.
  • Και όλα τα κρητικά λαχανικά με έκπτωση -20%

Η δράση «Με Υπερηφάνεια» των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης

 Υπενθυμίζεται ότι είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που η Χαλκιαδάκης Α.Ε. παρουσιάζει το «Με Υπερηφάνεια», μια ενέργεια στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 500 παραγωγοί και προμηθευτές με μια τεράστια ποικιλία προϊόντων (περισσότεροι από 2.500 κωδικοί, από 40 διαφορετικές κατηγορίες) με ειδική σήμανση, προσφορές και επιπλέον εκπτώσεις με την Xtra card Χαλκιαδάκης.

Κρητικά τυριά και τυροκομικά προϊόντα, παξιμάδια, μέλι, κρασιά, αυγά, φρέσκα κρέατα και παραδοσιακά καπνιστά, φρούτα και λαχανικά, αναψυκτικά και πολλά ακόμα αγαπημένα προϊόντα που εδώ και χρόνια επιλέγετε από τα ράφια των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, γνωρίζοντας τα πάντα για την προέλευσή τους, παρουσιάζονται όπως τους αξίζει: Με Υπερηφάνεια!

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την ενέργεια Με Υπερηφάνεια! των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, εδώ: www.xalkiadakis.gr/el/yperifaneia.

 

Ελέγξτε επίσης

Τσικνάκης Γιάννης – Το βοτάνι (Τραγούδι: Καλεμάκης Αλέκος)

Λύρα – Λεμάν – Βιόλα: Τσικνάκης Γιάννης Τραγούδι: Καλεμάκης Αλέκος Λαούτο: Στεφανουδάκης Φάνης Κιθάρα: Τσικνάκης …