Διαγωνισμός Μαντινιάδας στις Μάλλες

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλλών, σε συνεργασία με το Δήμο Ιεράπετρας και την Τοπική Κοινότητα διοργανώνει Διαγωνισμό Μαντινάδας με θέμα: «μέλι, κερήθρα, μέλισσα»

Στον διαγωνισμό, μπορούν να λάβουν μέρος όλοι, ανεξαρτήτου διαμονής. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμόμόνο με μία μαντινιάδα, πρωτότυπη και αδημοσίευτη, κρητικόλαλη, δεκαπεντασύλλαβη, ομοιοκατάληκτη και με αυτοτελές νόημα. Η μαντινιάδα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον μία από τις λέξεις «μέλι, κερήθρα, μέλισσα».

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
1) Στην ταχυδρομική δ/νση: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΛΛΩΝ Ταχυδρομικό Κατάστημα Μαλλών 720 56 ΜΑΛΛΕΣ με την ένδειξη « για το διαγωνισμό μαντινιάδας»
2) Μέσω διαδικτύου, στη σελίδα του,https://www.facebook.com/malles.crete/?ref=page_internal αποκλειστικά με μήνυμα.
3) Στο e-mail του Συλλόγου mallespolitis@hotmail.com
4) Στο τηλέφωνο 6938431146 με μήνυμα

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει απαραίτητα να δηλώνουν το ονοματεπώνυμο τους καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Επιβεβαίωση παραλαβής 6938431146 Μαρία Βολυράκη

Μόλις παραλαμβάνονται οι μαντινιάδες θα παίρνουν αύξοντα αριθμό με τον οποίο και θα αποσταλούν συγκεντρωτικά στην κριτική επιτροπή, ούτως ώστε να διασφαλισθεί το αδιάβλητο του διαγωνισμού. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από διακεκριμένους μαντινιαδολόγους και εκπαιδευτικούς.

Καταληκτική ημερομηνία αποστολής 15 Οκτωβρίου σφραγίδα ταχυδρομείου και 20 Οκτωβρίου 23:59 μήνυμα, e-mail. 

Η απονομή των βραβείων και των επαίνων θα γίνει στις  22 Οκτωβρίου 2017 στις 16:00 σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μαλλών και στην οποία θα τιμηθούν και οι διακεκριμένοι μαντιναδολόγοι Πόπη Νικηφόρου και Νεκτάριος Λεουνάκης.

Από τις 12:00 το μεσημέρι θα μπορείτε να απολαύσετε ντόπιους μεζέδες που θα ετοιμάσουν οι γυναίκες του χωριού και ρακή από το καζάνι του Συλλόγου.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το συγκρότημα του  Μιχάλη Ξενάκη. 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με το σύλλογο.

Καλή επιτυχία!!

Ελέγξτε επίσης

Νίκος Ζωιδάκης για τα πανηγύρια: Το 95% του κλάδου μας δεν έχει να φάει

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τα πανηγύρια λόγω του κορονοϊού και της μη τήρησης των …