Σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης: 40 χρόνια υπερηφάνειας για τα Κρητικά προϊόντα

 Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή των Κρητικών γεύσεων στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης!

Σε μια από τις δυσκολότερες χρονιές για τους τοπικούς παραγωγούς, το μεγάλο αφιέρωμα στα προϊόντα της Κρήτης, προσαρμοσμένο στα δεδομένα της νέας εποχής, ξεκίνησε στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης!

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η μεγάλη Κρητική εταιρεία παρουσιάζει «Με Υπερηφάνεια» περισσότερους από 500 παραγωγούς και προμηθευτές της, προσφέροντας μια τεράστια ποικιλία με πάνω από 2.500 κωδικούς, από 40 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων, με ειδική σήμανση, προσφορές και επιπλέον εκπτώσεις με την Xtra card Χαλκιαδάκης.

Κρητικά τυριά και τυροκομικά προϊόντα, παξιμάδια, μέλι, κρασιά, αυγά, φρέσκα κρέατα και παραδοσιακά καπνιστά, φρούτα και λαχανικά, όλα τα αγαπημένα προϊόντα που εδώ και χρόνια επιλέγετε από τα ράφια των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, γνωρίζοντας τα πάντα για την προέλευσή τους, παρουσιάζονται όπως τους αξίζει: Με Υπερηφάνεια!

Αυτό το γαϊτανάκι με τις γεύσεις του τόπου μας, που απλώνεται απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Κρήτη και έχει στο κέντρο του το νησί μας και τους ανθρώπους του, θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2020 και στην πρώτη φάση ως και 12/10 περιλαμβάνει προσφορές σε:
• Κεφαλοτύρια και ανθότυρους, με έκπτωση -20%
• Μέλι, με έκπτωση έως -20%.
• Παστέλια και μαντολάτα, με έκπτωση έως -30%.
• Μπύρες, με έκπτωση -15%.

Επισκεφτείτε σήμερα κιόλας το σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης της γειτονιάς σας, επιλέξτε όλα όσα επιθυμείτε και απολαύστε τα με υπερηφάνεια! Γιατί αυτό αισθάνεται και η εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. για την Κρήτη, τα προϊόντα και τους ανθρώπους της: Υπερηφάνεια!

Υπερηφάνεια για όλους όσοι αγαπάνε τη γη της Κρήτης, την καλλιεργούν και παράγουν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.
Υπερηφάνεια για τους ίδιους τους παραγωγούς που τιμούν την Χαλκιαδάκης Α.Ε. περισσότερο από κάθε άλλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ με τα προϊόντα τους.


Υπερηφάνεια για τους πελάτες των καταστημάτων Χαλκιαδάκης, εντός και εκτός Κρήτης, που έχουν αγκαλιάσει αυτά τα προϊόντα, τα επιλέγουν καθημερινά στηρίζοντας την τοπική οικονομία, επωφελούμενοι και οι ίδιοι, αφού περισσότερα από 4.000.000 ευρώ έχουν επιστραφεί στους καταναλωτές με την χρήση της Xtra card Χαλκιαδάκης.


Υπερηφάνεια για τα «επώνυμα» Κρητικά προϊόντα, που ο επισκέπτης βρίσκει πλέον στα ράφια κάθε σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης. Φρούτα και λαχανικά με ονοματεπώνυμο, πιστοποιημένα, για τα οποία γνωρίζει κάθε βήμα από το χωράφι στο ράφι, με το βραβευμένο σύστημα E-Cert. Αλλά και με αρνιά και κατσίκια με ταυτότητα παραγωγού, και με όλα τα προϊόντα κρεοπωλείου με το μοναδικό lot number, για να είναι σίγουρος για την προέλευση και την ποιότητά τους.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την ενέργεια εδώ:

www.xalkiadakis.gr/el/yperifaneia.

 

 

Ελέγξτε επίσης

Ο Κοτσυφός – Κανάκης Κουκλινός Αλέκος Καλεμάκης Δημήτρης Αντωνάκης Νέο τραγούδι ©2024

Ένα νέο τραγούδι με άρωμα Κρήτης με την λύρα του Κανάκη Κουκλινού … Στίχοι: Γαριπαντώνης …