Ο Γιώργος Μοσκοβίτης πρόεδρος της ΠΑΕΔΗ&ΜΜΕ ήρθε στον Ερωτόκριτο

Μετά από την επίσκεψη στον Ερωτόκριτο  ο πρόεδρος της Παγκρήτιας ένωσης δημοσιογράφων και μέσων μαζικής ενημέρωσης Γιώργος Μοσκοβίτης  «ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε» την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 έγραψε στην σελίδα του στο facebook…

Βόλτα χαράς και συναντήσεων αλλά και εποικοδομητικής συζήτησης είχαμε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Λεκάκη στον Ερωτόκριτο στους 87,9 fm.

Μετά από 8 χρόνια είχα την χαρά να επισκεφτώ τον ραδιοφωνικό σταθμό του Γιώργου Λεκάκη «Ερωτόκριτος 87,9 fm» κσι συμμετείχα στην εκπομπή του « Στην Κρήτη ζει η Λεβεντιά» που παρουσιάζει χρόνια με τεράστια επιτυχία ο Γιώργος.
Μας απασχόλησαν θέματα όπως η ένωση μας «ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε» και η πορεία της ,καθώς επίσης και θέματα που σίγουρα θα συζητηθούν και αφορούσαν τον COVID-19 αλλά και την προστασία των Ελλήνων , από την φονική αυτή πανδημία.
Έγιναν λάθη….. NAI ή ΟΧΙ ;;;;
Είναι η δεν είναι καιρός να ξυπνήσουν οι άνθρωποι και να καταλάβουν ότι ΝΑΙ , ή πανδημία υπάρχει, και δεν χρειάζεται ούτε να αψηφάει κανένας τις οδηγίες των ειδικών γιατί ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και θα υπάρχου πολύ μεγάλες συνέπειες αν επικρατήσει το « Όφου μωρέ όλα είναι ψέματα » !!!!
Αυτά και άλλα πολλά ειπώθηκαν για την πλήρη ενημέρωση των ακροατών.
Στο στούντιο ήλθαν και προστέθηκαν στο ραδιοφωνικό μας παρεάκι και οι καλοί μας φίλοι Μανώλης Μαθιουδάκης και ο Μανώλης Μακρυδάκης.


Φίλε Γιώργο Λεκάκη ,σε ευχαριστούμε και εγώ και η γυναίκα μου Μαρία ,εσένα προσωπικά και τους φίλους μας για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε σήμερα κοντά σας και τύχαμε της κρητικής φιλοξενίας σας.
Πάντα επιτυχίες.

Ο Ερωτόκριτος ευχαριστεί τον Γιώργο Μοσκοβίτη για την επίσκεψη και του εύχεται να έχει υγεία και να συνεχίσει δυναμικά το έργο του…

Ελέγξτε επίσης

Τσικνάκης Γιάννης – Το βοτάνι (Τραγούδι: Καλεμάκης Αλέκος)

Λύρα – Λεμάν – Βιόλα: Τσικνάκης Γιάννης Τραγούδι: Καλεμάκης Αλέκος Λαούτο: Στεφανουδάκης Φάνης Κιθάρα: Τσικνάκης …