Ο Παπά Γιάννης ο Μπρίμης δεν θα ξαναβγεί στον αέρα του Ερωτόκριτου

Χάσαμε σήμερα τον καταπληκτικό ακροατή μας  Παπά Γιάννη Μπρίμη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, μετά από νοσηλεία στην Εντατική στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Στο πένθος βύθισε την κοινωνία του Τεφελίου η είδηση που βγήκε στον αέρα κατά την διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Λεκάκη στον Ερωτόκριτο λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όπου ανακοινώθηκε ο θάνατος του ιερέα Παπά Γιάννη Μπρίμη, που έφυγε σε ηλικία 63 ετών.

Ο Παπά Γιάννης ο Μπρίμης είχε πολλά  προβλήματα υγείας, τα οποία τον ταλαιπωρούσαν για πολύ καιρό και μας το έλεγε ο ίδιος στον αέρα ότι δυσκολεύεται στην αναπνοή του και ότι είχε πολλά προβλήματα με την  υγεία του  .

Ήταν πολύ  αγαπητός για το έργο του στην ενορία Τεφελίου και είχε διατελέσει και Πρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Μ. Γορτύνης και Αρκαδίας.

Μετά την ανακοίνωση στον Ερωτόκριτο της απώλειας του οι ακροατές μας άρχισαν να στέλνουν μαντινάδες και συλλυπητήρια για τον Παπά Γιάννη  Μπρίμη…

Η κηδεία του θα γίνει  το μεσημέρι του Σαββάτου4/1/2020 στις 12, στο χωριό του το Τεφέλι του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.

Ο Ερωτόκριτος στέλνει τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του…ο θεός να τον ξεκουράσει…θα θυμόμαστε πάντα με αγάπη τις παρεμβάσεις του στον σταθμό μας και τις όμορφες κουβέντες του που τον έκαναν να είναι αγαπητός σε όλους…ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΑΤΕΡ

Ελέγξτε επίσης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΤΩΝΑΚΗΣ – ΝΑΥΑΓΟΣ Official Video Clip © 2024

Στίχοι : Γιάννης Θεοδωράκης Μουσική : Δημήτρης Παπαδάκης Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον …