7ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ 7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Το Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, σας προσκαλεί στο ετήσιο αντάμωμα των συλλόγων, ένα αντάμωμα όπου αναδεικνύεται η φιλία, η συνεργασία, η ευγενής άμιλλα και πρωτίστως η Παράδοση και ο Πολιτισμός μας, στο 7ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:30 το πρωί, στο ΔΕΚΚ – Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, Γούρνες Πεδιάδος Ηρακλείου.

Καλούμε όλους τους Πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς της Κρήτης, να δηλώσουν συμμετοχή στο 7ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας και να παρουσιάσουν αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές με αγνά τοπικά προϊόντα.

Η συμμετοχή στο Φεστιβάλ, στηρίζει και ενισχύει την κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη και προβολή της αυθεντικής κρητικής κουζίνας και των εξαιρετικών τοπικών προϊόν των.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Τα βασικά στοιχεία της εκδήλωσης είναι:
-Η συμμετοχή συλλόγων από όλη την Κρήτη με αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές και αγνά τοπικά προϊόντα, αλλά και η συμμετοχή συλλόγων του εσωτερικού ή του εξωτερικού που έχουν τους ίδιους σκοπούς.

-Η ανάδειξη της κοινωνικής ευθύνης του ΦΕ.Κ.Κ. με τη συμμετοχή στην εκδήλωση και τη στήριξη, κάθε φορά, ενός σημαντικού κοινωνικού φορέα της Κρήτης.

-Η μεταλαμπάδευση των αξιών των ηθών και των εθίμων της Κρήτης στη νέα γενιά με τη συμμετοχή ενός ή περισσοτέρων σχολείων στην εκδήλωση.

-Η συνεργασία με συλλόγους, ομάδες και δίκτυα παραγωγών της τροφής για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων.

-Η συνεργασία με καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες, οι οποίοι κρίνουν και αξιολογούν τις συνταγές και γενικότερα τις συμμετοχές.
Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία χρειαστείτε.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ΦΕ.Κ.Κ.
Η Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Ελένη Ηγουμενάκη Ιωάννα Τσουκιά
.
*Στοιχεία Επικοινωνίας: τηλέφωνο 6908863716
email: info@fekk.gr και lena.igou@hotmail.com (Ελένη Ηγουμενάκη)

Ελέγξτε επίσης

Τσικνάκης Γιάννης – Το βοτάνι (Τραγούδι: Καλεμάκης Αλέκος)

Λύρα – Λεμάν – Βιόλα: Τσικνάκης Γιάννης Τραγούδι: Καλεμάκης Αλέκος Λαούτο: Στεφανουδάκης Φάνης Κιθάρα: Τσικνάκης …