Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης & Χρήστος Νινιός – “Αγαπημένη”

Ακούστε το νέο τραγούδι “Αγαπημένη” με συμμετοχή του Γιώργου Νικηφόρου Ζερβάκη στο τραγούδι του Χρήστου Νινιού που κυκλοφόρησε από την Feelgood Records.

Ένας ευαίσθητος και ταυτόχρονα δυναμικός νέος δίσκος με νέα τραγούδια και ενδιαφέρουσες συμμετοχές, από ένα τραγουδοποιό που ξεχωρίζει με την ιδιαίτερα ζεστή και χαρακτηριστικά βραχνή φωνή του.

Ο δίσκος περιλαμβάνει 9 τραγούδια, τα περισσότερα σε μουσική και στίχους του Χρήστου Νινιού. Οι Έτερονήμισυ αλλά και ο Ευριπίδης Ζεμενίδης υπογράφουν τη μουσική σε 2 τραγούδια, ενώ στίχους έγραψαν επίσης ο Σπύρος Μέντης, η Μαριεύη Μήτρου και ο Γιώργος Μυζάλης.

Ξεχωριστές στιγμές του δίσκου, η συμμετοχή του Αργύρη Λούλατζη στο κομμάτι Ίσως, αλλά και το ντουέτο με τον Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη, στο τραγούδι Αγαπημένη.

Μετά το «Γράμμα στο Θεό» που έκανε αίσθηση από την πρώτη μέρα που ακούστηκε στο ραδιόφωνο, ο Χρήστος επιστρέφει με ένα δίσκο που συνδυάζει όμορφα τον προσεγμένο έντεχνο ήχο του με παραδοσιακά στοιχεία.

Νέο τραγούδι | Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης & Χρήστος Νινιός – ”Αγαπημένη” Κυκλοφορεί από την Feelgood Records (Lyric Video)

Αγαπημένη – Χρήστος Νινιός, Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης
Μουσική: Γιώργος Δεδούσης, Χρήστος Νινιός
Στίχοι: Χρήστος Νινιός
Παράλληλες ζωές, 2017

Video: Δημήτρης Θωμαΐδης

Ελέγξτε επίσης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΤΩΝΑΚΗΣ – ΝΑΥΑΓΟΣ Official Video Clip © 2024

Στίχοι : Γιάννης Θεοδωράκης Μουσική : Δημήτρης Παπαδάκης Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον …