Ποιές είναι οι 2 καλύτερες εκπομπές του Γιώργου Βιτώρου???

Σήμερα το πρωί Τετάρτης 22 Νοεμβρίου στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Νταγάκη ο Γιώργος Βιτώρος αποκάλυψε ποιες είναι οι δύο καλύτερες εκπομπές στην τηλεοπτική του πορεία τόσα χρόνια.

Θα τον ακούσετε παρακάτω στο ηχητικό απόσπασμα να λέει ότι η πρώτη καλύτερη εκπομπή που έχει κάνει είναι με τον Θανάση Σκορδαλό με τις Κορφές στην τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ..

https://www.youtube.com/watch?v=YH8qJowrrF8

…και η δεύτερη καλύτερη εκπομπή του είναι αυτή που θα μεταδοθεί από την Νέα Τηλεόραση το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου με τον Σύλλογο καλλιτεχνών του Αποκόρωνα με 25 λύρες και με απίστευτους μουσικούς …

πατήστε το play κι ακούστε…

Λίγα λόγια για τον σύλλογο μουσικών Αποκόρωνα με την επωνυμία “Χαρίλαος”

Στη μνήμη του διάσημου λυράρη από τον Αποκόρωνα Χαρίλαου Πιπεράκη που υπήρξε θρύλος στην Αμερική, αποφασίστηκε  η ίδρυση Μουσικού Συλλόγου “ο Χαρίλαος” από ομάδα μουσικών καταγόμενων από τον Αποκόρωνα δίδοντάς του τ’ όνομα του αείμνηστου συνεπαρχιώτη τους.

Για τον νέο Σύλλογο μίλησε στα “Χ.Ν.” ο καταξιωμένος λυράρης Ανδρέας Λιλικάκης, λέγοντάς μας, μεταξύ άλλων, ότι «είμαστε ένας νεοϊδρυθείς παραδοσιακός Μουσικός Σύλλογος Αποκορώνου και του δώσαμε τιμής ένεκεν τ’ όνομα “Χαρίλαος” για τον μεγάλο καλλιτέχνη Χαρίλαο Πιπεράκη από το Ξηροστέρνι που έζησε πολλά χρόνια στην Αμερική και διέπρεψε τιμώντας την Κρήτη και τον Αποκόρωνα. Ο Σύλλογός μας λοιπόν, έχει σκοπό τη διάσωση και διάδοση του Αποκορωνιώτικου ηχοχρώματος στο κρητικό παίξιμο. Εχουμε πολλά σχέδια και την Κυριακή το μεσημέρι πραγματοποιούμε στο κέντρο “Κονταρός” την πρώτη μας επίσημη παρουσία για να πούμε στον κόσμο ποιοι είμαστε και τι σκοπούς έχουμε, ώστε να μας βοηθήσουν όσοι μπορούν και να βοηθήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας Πολιτιστικούς Συλλόγους και όχι μόνο. Είμαστε γραμμένοι 50 επαγγελματίες και συνέχεια γράφουμε νέα μέλη. Πρόθεσή μας είναι εκτός από τον χώρο που μας έχει παραχωρήσει ο Δήμος Αποκορώνου με το δημοτικό σχολείο στο Ξηροστέρνι, να βρούμε άλλον έναν μέσα στα Χανιά για να μπορεί ο κάθε Χανιώτης και ο κάθε τουρίστας που θέλει να μάθει για την κρητική μουσική ν’ έρχεται. Μέσα από εκεί θα γίνονται διάφορες εκδηλώσεις και διδασκαλίες στα νέα παιδιά.

https://www.youtube.com/watch?v=26y6A95AkqA

Στο συμβούλιο πρόεδρος είναι ο λαγουτιέρης Παντελής Κρασαδάκης, αντιπρόεδρος ο Μιχάλης Μπακατσάκης, λυράρης, γραμματέας εγώ, επίσης λυράρης, ταμίας ο Γιώργος Γαλανάκης, λυράρης, μέλη ο Χάρης Παντερμάκης, λυράρης, ο Μαθιός Κουκλάκης λυράρης και ο Ηλίας Βλαμάκης επίσης λυράρης, δηλαδή λυροκρατείται ο Σύλλογος».
Γιάννης Η. Κάκανος

Ελέγξτε επίσης

Νίκος Ζωιδάκης για τα πανηγύρια: Το 95% του κλάδου μας δεν έχει να φάει

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τα πανηγύρια λόγω του κορονοϊού και της μη τήρησης των …