Μιχάλης Κουνάλης -χρυσό φτερό στο πιάνο(βίντεο)

Ο Μιχάλης Κουνάλης  τραγούδησε μπροστά σε φίλους  το χρυσό φτερό και άλλα τραγούδια οταν βρέθηκε με καλή παρέα κατά την επίσκεψή του στο Murray της Utah, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

απολαύστε τον…

https://www.facebook.com/kounalismixalis/videos/2000621690152717/

ακούστε κι άλλα τραγούδια που τραγούδησε εδώ..

https://www.facebook.com/kounalismixalis/

O Μιχάλης Κουνάλης είναι ένας εξαιρετικός ερμηνευτής της κρητικής παραδοσιακής μουσικής και δεξιοτέχνης στο

μαντολίνο. Aγαπά αυτό που κάνει και το κάνει με πάθος και ζήλο !!!Αν και νέος έχει αποκτήσει αρκετή πείρα και παρουσιάζει περήφανα την δουλειά του στο κοινό!!!. Ο Μιχάλης γεννήθηκε πριν 30 χρόνια στην Αθήνα. άλλα ποτέ του δεν αγνόησε τις ρίζες του και την παράδοση της ιδιαίτερης πατρίδας του. Τώρα μένει μόνιμα στην ΚΡΗΤΗ.
Είναι απόγονος οικογένειας μουσικών Ο θείος του και ο παππούς του, Μανώλης και Αντώνης Περιστέρης ήταν δυο
πολύ καταξιωμένοι λυράρηδες της Κρήτης. Ό πατέρας του Δημήτρης Κουνάλης είναι γνωστός κρητικός λυράρης .Εκτός από όργανο συνοδείας, ο Μιχάλης στις εμφανίσεις του μετατρέπει το μαντολίνο του σε ένα κεντρικό μελωδικό όργανο.
Έχει συνεργαστεί με τους Ψαρογιωργη ,Βασίλη Σταυρακάκη, Νικό και Γιώργο Στρατάκη, Αντώνη και Μιχάλη Φραγκιαδάκη Μανώλη και Αντώνη Σαλουστρο, Μιχάλη Καλλέργη, Νικηφόρο Αερακη, και ένα σωρό άλλους Κρητικούς καλλιτέχνες .Συχνά βρίσκεται στην Αθήνα προσφέροντας μουσικές Κρητικές βραδιές σε γνωστά στέκια και μουσικές σκηνές όπως το Όνομα του Ρόδου. Στην Κρήτη παίζει και τραγουδά συχνά σε κοινωνικές εκδηλώσεις .
Η πρώτη δισκογραφική του δουλειά μαζί με το πατέρα του έχει τίτλο<< Του Έρωτα το μέλι>> 2005.Μετα ακολούθησαν
<< Να χεν ο πόνος πρόσωπο>> 2007
2011 << οι μερακλήδες του Ντουνιά>>

Ο Μιχάλη Κουνάλη εχει δεχτεί τις πιο θετικές κριτικές από καταξιωμένους μουσικοσυνθέτες όπως : Γιάννη Μαρκόπουλο και Γιώργο Χατζηνάσιο.

Ελέγξτε επίσης

Νίκος Ζωιδάκης για τα πανηγύρια: Το 95% του κλάδου μας δεν έχει να φάει

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τα πανηγύρια λόγω του κορονοϊού και της μη τήρησης των …