Νεκρός λαουτιέρης μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Σταλίδα Ηρακλείου. 

Η Κρήτη θρηνεί έναν ακόμα νέο άνθρωπο που έχασε την ζωή του στην άσφαλτο. Πρόκειται  για τον ταλαντούχο λαουτιέρη Γιώργο Σωμαράκη ο οποίος συνεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στις 25 Σεπτεμβρίου ενώ οδηγούσε μηχανάκι στην Σταλίδα Ηρακλείου. 

Ο άτυχος Γιώργος πάλεψε γενναία όλες αυτές τις μέρες αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του, σκορπίζοντας θλίψη στο οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον, αλλά και σε όσους τον γνώρισαν από τις μουσικές του εμφανίσεις.

Στο ατύχημα που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου, η σύγκρουση με μία ακόμη μηχανή ήταν σφοδρή και ο άτυχος νέος έκτοτε νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ. Μάλιστα οι συγγενείς του είχαν κάνει έκκληση για αίμα.

Ο Γιώργος πάλεψε για τη ζωή του ενώ είχε υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση. Νοσηλεύτηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση, και δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Μετά από 17 ημέρες νοσηλείας o νεαρός λαουτιέρης άφησε την τελευταία του πνοή χθες, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

πηγή : neakriti.gr

Ελέγξτε επίσης

Νίκος Γωνιανάκης – Βοσκάκι Official Audio Release 2024

Μουσική: Νίκος Γωνιανάκης Στίχοι: Δέσποινα Σπαντιδάκη Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Χαραλαμπάκης Μπάσο & μίξη mastering: Μαυράκης …